Het laatste nieuws over Topop Kids

Stralend de Singel op

3 juli 2024

De voorbereidingen voor het uitje met ruim 200 kinderen zijn in volle gang. In samenwerking met ‘Bootje varen Breda’ en Baai gaat TopOp Kids begin Augustus deze groep kinderen een gezellig dagje uit bezorgen.
En nu maar hopen op een paar droge dagen in Augustus.

TopOp kids wenst iedereen een behouden vaart!

Lees meer

Pirr Pabo Breda op bezoek bij TopOp Kids

3 juli 2024

Op 17 juni is de werkgroep Goede Doelen van Pirr Pabo Breda op bezoek geweest bij onze stichting om ons een cheque te overhandigen van €1.900,00

Lees meer

Fietsplan TopOp Kids succesvol

29 mei 2024

Inmiddels zijn de door TopOp Kids verstrekte 100 fietsen ter beschikking gesteld aan kinderen om mee naar school te fietsen.

Lees meer

Koninginnestraat

23 mei 2024

Afgelopen week hebben wij een leuke email ontvangen van de organisatie die jaarlijks het straatfeest in de Koninginnestraat organiseert.

Lees meer

geefeenboekcadeau

23 mei 2024

De actie ‘geefeenboekcadeau’ door De Kinderboekentuin is succesvol verlopen.

Lees meer

Donatie Ronde Tafel 21

9 januari 2024

In navolging van 2018 doneert de Ronde Tafel 21 wederom een prachtig bedrag aan Topop Kids!

Lees meer

De Rooy Hoveniers Marathon Rotterdam

27 april 2023

Medewerkers van De Rooy Hoveniers hebben de estafette en duo marathon van Rotterdam gelopen.

Lees meer

IeTee en hun steun

9 januari 2023

In het nieuwe kantoor van IeTee aan Lage Mosten 1-11 in Breda bevindt zich een heus IeTee-café, waar relaties en collega’s in alle rust kunnen bijpraten. Zij verzorgen zelf de consumpties in het café, en het bedrag ervan wordt opgespaard en gedoneerd aan TopOp Kids!

Door dit soort initiatieven kunnen we ons inzetten voor alle kinderen in Breda en omstreken die onze hulp kunnen gebruiken. En daar zijn we meer dan dankbaar voor!

Lees meer

Hartelijk dank

25 oktober 2022

Hartelijk dank dat jullie weer mee hebben gedaan met deze actie.

Lees meer

Sprookjes worden werkelijkheid!

18 oktober 2022

In samenwerking met Voedselbank Rijen en Voedselbank Breda mocht TopOp Kids met 650 kinderen een bezoek brengen aan de Efteling!

Lees meer

Warme Jas-Actie

12 oktober 2022

Het wordt ineens een stuk kouder: de winter komt eraan. En dat terwijl er ruim 1000 kinderen in Breda zonder warme jas naar school moeten. Daar moeten we iets aan doen!

Lees meer

TopOp Kids neemt 650 kinderen mee naar de Efteling!

27 september 2022

Het attractiepark opent ’s avonds haar deuren voor gezinnen voor wie een uitje naar de Efteling normaal gesproken niet mogelijk is.

Lees meer

Ladies' Circle De Baronessen haalt ruim € 8.000,- op voor TopOp Kids

6 juli 2022

Zaterdag 21 mei heeft LC64 weer haar legendarische Bingo georganiseerd! Het was een spectaculaire avond en met dank aan verschillende sponsoren waren er fantastische prijzen te winnen. LC64 bedankt al haar sponsoren én natuurlijk alle deelnemers voor de gulle giften. Mede hierdoor heeft TopOp Kids een bedrag mogen ontvangen van € 8.182,29.

Lees meer

TopOp Kids is u dankbaar!

10 mei 2022

Wat is er veel gebeurd afgelopen jaren. Vol trots kijken we terug op alle opgezette acties en donaties die wij hebben mogen ontvangen. Samen hebben we ons ingezet voor kinderen binnen de regio Breda die het verdienen om ook even zorgeloos te genieten en écht kind te kunnen zijn. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn.

Lees meer

Beresterke actie van TopOp Kids!

4 maart 2022

TopOp Kids start een beresterke actie: Ieder kind verdient een knuffel. Laten we samen zoveel mogelijk beertjes verkopen.

Lees meer

Daarom de Spellenwinkel voor onze actie ‘Sint voor ieder Kind’

14 februari 2022

Het was een bijzonder moment toen ik hoorde dat ik met mijn winkel weer mee mocht doen aan de actie “Sint voor ieder Kind”. Dat ik in Coronatijd kinderen blij mocht maken met mooi spel- en puzzelmateriaal.

Lees meer

Donatie Eerste Bredasche Heerenzitting

22 november 2021

Op 4 november 2021 heeft het bestuur van de Eerste Bredasche Heerenzitting een cheque overhandigt van € 3.000,- aan onze stichting. Tijdens de borrel voor de tafelheren heeft Rick Hof (mede-bestuurder TopOp Kids) de cheque in ontvangst genomen van Michel Kouwenhoven.

Lees meer

Alle kinderen een cadeautje! Steun onze actie ‘Sint voor ieder Kind'

17 september 2021

Ben jij dit jaar lief geweest? Dan krijg je toch een cadeau van Sinterklaas? Nou en of. En daar zal TopOp Kids samen met de Sint en al zijn pieten voor zorgen.

Lees meer

Donatie

2 augustus 2021

Op 7 juli 2021 hebben wij een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van Robert Bierkens en Rogier Hilkes van Ronde Tafel 21. Deze vereniging zet zich naast lokale, nationale en internationale vriendschap ook in voor het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. De donatie van maar liefst 2500 euro zal worden ingezet voor onze ‘Sint voor ieder Kind’ actie.

Lees meer

Start fietsplan TopOp Kids 2021 een feit!

19 juli 2021

Start fietsplan TopOp Kids 2021 is een feit!

De eerste fietsen zijn uitgereikt. In samenwerking met de Voedselbank Gilze-Rijen en Fietsspecialist Rob van Oosterhout , hebben 10 kinderen hun fiets in ontvangst mogen nemen.

Lees meer

Fietsplan TopOp Kids

8 juni 2021

Hoe leuk is het om een fiets te mogen uitreiken aan kinderen die in september voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaan. En juist die kinderen waarvan de ouders het tijdelijk wat minder hebben, gaan we hiermee helpen. De eerste fietsen worden begin juli al uitgedeeld.

Lees meer

Recordpoging TopOp Kids

29 januari 2021

Recordpoging TopOp Kids.

Net als andere jaren gaan we weer skippyballen verkopen. Juist in deze sombere tijd willen we een vrolijke noot brengen door 750 paaseieren (skippyballen) op te hangen in de Speelhuislaan.

Lees meer

TopOp Kids 2021

15 januari 2021

Wij leven in een land waarbij het voor veel kinderen vanzelfsprekend is om een hobby uit te oefenen, met het gezin een leuk dagje uit te gaan of een cadeautje te krijgen met sinterklaas.

Er is echter ook een groep kinderen, waarvoor dit niet is weggelegd. Denk aan bijvoorbeeld ziekte of beperkte financiële middelen binnen het gezin.

Lees meer

Foute truien actie Livingstone

22 december 2020

Livingstone heeft voor dit jaar een mooie actie bedacht voor TopOpkids!

Lees meer

Een bewogen jaar, ook voor Topop Kids

18 november 2020

Een bewogen jaar, ook voor Topop Kids.

Vol enthousiasme is het bestuur van Topop Kids begonnen aan 2020. Mooie plannen werden gemaakt om zoveel mogelijk kinderen uit Breda en omstreken te laten stralen.

Lees meer

Topopkids en Kiwanis Breda-Aa of Weerijs hebben samen kinderen in het Amphia ziekenhuis heel blij gemaakt.

25 juni 2020

Kiwanis Breda-Aa of Weerijs heeft voor Topopkids een mooi bedrag opgehaald met hun jaarlijkse Ladies at the movies 2019.

Topopkids heeft ieder jaar nieuwe initiatieven voor kinderen uit kansarme gezinnen en voor kinderen die op welke manier dan ook hulp nodig hebben. Wij zorgen dan dat we voor deze doelgroep geld van onze sponsoren goed inzetten en doen dingen die er echt toe doen.

Lees meer

Vervolg fietsplan BKV

11 mei 2020

Ook dit jaar heeft Topop Kids weer fietsen ter beschikking gesteld aan kinderen die dit jaar beginnen aan de middelbare school. De eerste 16 kinderen hebben de fietsen in ontvangst genomen waarmee ze veilig naar hun nieuwe school kunnen fietsen.

Lees meer

TopopKids regelt 20 laptops

10 april 2020

Op vijftig kinderen na hebben alle schoolkinderen een laptop waarmee ze thuis lessen kunnen volgen. Om ook die laatste groep schoolkinderen te kunnen helpen, heeft de gemeente Breda een oproep gedaan aan onze samenleving om dit tekort weg te werken.

Lees meer

VR-beleving voor het Amphia

24 februari 2020

VR-beleving voor het Amphia

Topop Kids heeft een cheque van € 1.365,72 mogen ontvangen van alle medewerkers van Alfa Laval Benelux BV. Met dit mooie bedrag worden VR-brillen gekocht en ingeregeld voor de kinderafdeling van het Amphia. Juist deze kinderen kunnen wel wat afleiding gebruiken.

Lees meer

2e hands kledingbeurs en speelgoedbeurs

5 februari 2020

Zaterdag 14 maart is er weer de 2e hands kledingbeurs en speelgoedbeurs. Zoals ieder jaar vindt deze plaats in ‘de Koe’ in Princenhage.

Een deel van de opbrengst van deze leuke beurs wordt gedoneerd aan onze stichting.

Lees meer

De Bonnet kiest Topop Kids als goede doel.

24 januari 2020

Trots dat Stan de Bont van De Bonnet onze stichting heeft gekozen als goede doel. De donatie de Bonnet zal worden besteed aan onze actie ‘sint voor ieder kind’.

Wij willen De Bonnet hartelijk danken en hopen op een mooie samenwerking voor de komende 3 jaar.

Lees meer

Dé Spellenwinkel van Breda

12 december 2019

Deze mooie winkel in Breda aan de Speelhuislaan verzorgt alle cadeaus voor de actie ‘Sint voor ieder Kind’. De eigenaresse Margot neemt ons mee in de mooie momenten met ouders die de waarde-cheques komen inleveren.

Lees meer

Succesvolle Ladies-night!

6 november 2019

Ook dit jaar heeft Kiwanis Breda – Aa of Weerijs Kiwanisclub Breda-Aa of Weerijs weer geld ingezameld voor een goed doel. Dit keer voor Topop Kids. Het thema; Ladies at the Movies! Annemieke van Topop Kids was erbij.

Na een hartelijk ontvangst door Kiwanis, kregen we twee consumptiebonnen die we vervolgens in de gezellige bar van het Chassé konden inwisselen voor een drankje.

Lees meer

Ladies at the movies

2 september 2019

Wat een geweldige actie van Kiwanis Breda – Aa of Weerijs Kiwanisclub Breda—Aa of Weerijs zamelt elk jaar geld in voor het goede doel. Dit jaar doen zij dit voor Topop Kids. Hoe leuk is dat. Om die reden; Zet maandagavond 28 oktober vast in je agenda, want dan kun je (weer) met Kiwanis Breda – Aa of Weerijs naar de film!

Lees meer

Brakkenfestival!

31 juli 2019

Topop Kids zet zich ook in voor andere stichtingen of non-profit organisaties waar het belang van het kind centraal staat. Ook dit jaar weer voor het Brakkenfestival.

Lees meer

Zomerkamp

3 juli 2019

Samen met De Zomerkampen Breda heeft TopOp Kids ervoor gezorgd dat 20 kinderen uit Breda en omstreken een onvergetelijke vakantie wordt bezorgd.

Lees meer

Fietsen voor de BredAlpe d’HuZes

14 juni 2019

Gelijk met de start van de Alpe d’HuZes in Frankrijk, klommen donderdag 6 juni tachtig deelnemers in de pedalen voor het initiatief BredAlpe d’HuZes van onze stichting Topop Kids.

Lees meer

BREDALPE D'HUZES

13 mei 2019

Lees meer

TopopKids bedankt haar sponsoren

8 januari 2019

Lees meer

‘Sint voor ieder kind’ actie geslaagd.

7 december 2018

Net als in 2016 is deze actie ook dit jaar weer geslaagd! Ouders van kinderen uit Breda en omstreken hebben massaal gebruik gemaakt van de tegoedbon. Met deze bon konden ze voor hun kinderen een leuk cadeau uitkiezen in de Spellenwinkel aan de Speelhuislaan te Breda.

Lees meer

Singelloop 2018

9 oktober 2018

Wat een fantastische singelloop dit jaar!

Ook TopOp Kids en de loopgroep ’55 voor 5’ deden mee. Speciaal voor TopOp Kids heeft deze enthousiaste loopgroep een bedrag opgehaald voor TopOp Kids. Peter van der Schans heeft een cheque van € 1.750,- uitgereikt aan de voorzitter van TopOp Kids. Namens onze stichting hartelijk dank voor deze bijdrage.

Lees meer

Sint voor ieder kind!

13 september 2018

Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen het geval. Om die reden heeft Topop Kids de actie ‘sint voor ieder kind’ in het leven geroepen.

Lees meer

Blijheid overheerst bij start fietsplan TopOp Kids

10 augustus 2018

Vandaag zijn de eerste fietsen uitgereikt aan kinderen die in het nieuwe schooljaar beginnen aan de middelbare school.

Lees meer

De Ronde Tafel 21 Breda kiest TopOp Kids als goede doel!

1 juli 2018

De Ronde Tafel 21 Breda heeft met verschillende fundraising-activiteiten gelden opgehaald welke zij op een goede manier proberen in te zetten.

Met een deel van dit bedrag heeft de Goede Doelen commissie van de Ronde Tafel 21 Breda besloten Topop Kids te ondersteunen.

Lees meer

TopOpkids Sponsor Jeka G elftallen

20 juni 2018

Soms kan het voor de oudere leden van de Jeka G elftallen lastig zijn om structuur te vinden in het veld. Een echt tenue kan hieraan bijdragen. Zo weten deze spelers elkaar goed te vinden op de velden.

Lees meer

Fietsplan

31 mei 2018

We zijn gestart met onze actie ‘Fietsplan’.

Via onze intermediairs kunnen kinderen in aanmerking komen voor een fiets.

Lees meer

Bredase Klûntocht én de familie Slooff & de Zusjes stichting kiezen TopOp Kids als goede doel!

2 februari 2018

Lees meer

TopOp Kids bedankt haar sponsoren

18 december 2017

TopOp Kids bedankt haar sponsoren.

Lees meer

Mede dankzij de bijdrage van onze sponsors heeft Topop Kids ruim 900 kinderen laten stralen.

14 november 2017

Wij leven in een land waarbij het voor veel kinderen vanzelfsprekend is om te sporten, een hobby uit te oefenen, met het gezin een leuk dagje uit te gaan, op vakantie te gaan of een cadeautje te krijgen op je verjaardag.

Er is echter ook een groep kinderen, waarvoor dit niet is weggelegd om uiteenlopende redenen. Denk aan bijvoorbeeld ziekte of beperkte financiële middelen binnen het gezin.

Lees meer

Met TopOpKids naar de Efteling

26 oktober 2017

In samenwerking met de Efteling en de Voedselbank heeft TopopKids een avond georganiseerd voor deze kinderen met hun ouders.

Lees meer

Onze eerste groep start met zwemlessen!

12 september 2017

In samenwerking met Optisport gaat de eerste groep kinderen starten met de zwemlessen.

Voor deze eerste groep zijn 36 kinderen benaderd. Topop Kids wenst hen heel veel succes met de lessen.

Lees meer

Topop Kids neemt kinderen mee naar de Efteling

22 juni 2017

Hoe leuk is het om naar het mooiste attractiepark van Europa te gaan samen. En dan ook nog in de avond. Op 13 oktober opent de Efteling in de avond haar deuren. En TopOp Kids heeft voor deze speciale gelegenheid kaarten toegewezen gekregen.

Lees meer

Zwemles met TopopKids!

22 mei 2017

Er is geprobeerd het schoolzwemmen terug te krijgen in het basisonderwijs echter wil minister Schippers wil daar niet aan beginnen. Hierdoor kunnen steeds meer kinderen niet meer zwemmen. Deze kinderen gaan wij nu helpen!

Lees meer

Run for a smile - Jeka

9 januari 2017

Run for a smile bij Jeka was echt een enorm succes! Veel mensen waren op de been en hebben zich allemaal ingezet om voor een goede opbrengst te zorgen voor Topopkids. Van snert verkoop en pannenkoeken tot sponsoren voor een loterij.

Lees meer

Donatie door Rina de Korte en Jack Beusenberg

22 december 2016

Afgelopen maandag hebben we een cheque in ontvangst mogen nemen van 2 fantastische mensen! Rina en Jack werkten tot voor kort beiden bij Wonen Breeburg en gaan gelijktijdig met Pre Pensioen. In plaats van cadeaus wilden zij graag een donatie voor Topop Kids

Lees meer

Een geslaagde Sinterklaas actie!

8 december 2016

Dankzij de steun van vele sponsoren en het enthousiaste team van De Spelletjeswinkel in de Belcrum mogen we spreken van een zeer geslaagde actie!

Lees meer

Concrete maatregelen nodig tegen armoede bij kinderen in Nederland

11 oktober 2016

Er zijn concrete maatregelen nodig om armoede van honderdduizenden kinderen in Nederland te bestrijden. Die oproep doen kinderrechtenorganisaties Save the Children en Defence for Children aan de regering.
Door: ANP | Bron: Nu.nl

Lees meer

Team TopOp rijd de Mont Ventoux voor TopOp kids!

6 september 2016

Zoals jullie inmiddels weten zet team Topop zich ook dit jaar weer in om geld op te halen voor de stichting Topop Kids!

Wij vinden het heel belangrijk dat we kinderen kunnen helpen op het gebied van welzijn, sport, gezondheid en vooral heel veel plezier maken in het leven! Daarom heeft het team een nieuwe uitdaging op de planning gezet waar we met z’n allen heel hard voor aan het trainen zijn zodat we, hopelijk met jullie steun, een mooi geldbedrag bij elkaar kunnen fietsen voor alle kinderen die onze hulp zo hard nodig hebben!

Lees meer

Haring geveild voor TopopKids bij sociëteit 't Turfschip

24 juli 2016

Niet zomaar een haringpartij bij Sociëteit ’t Turfschip, maar één met een goed doel. De verschillende leden en de diverse genootschappen van de Bredase Sociëteit kwamen bijeen voor de nieuwe haring en een gezellig samenzijn.

Lees meer

TopOp Kids heeft haar eerste jaarverslag vastgesteld

12 juli 2016

Topop Kids is een stichting opgericht door team TopOp. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van kinderen in de meest ruime zin van het woord binnen de regio Breda. Jaarlijks zullen er een aantal doelen ten behoeve van het kind op de kalender gezet worden.

Lees meer

Speelveldje/trapveldje in Breda

13 juni 2016

TopOp Kids zet zich op dit moment in voor de realisatie van een speelveldje/trapveldje in Breda. TopOp Kids werkt hiervoor samen met de Gemeente Breda en NAC Breda.

Lees meer

Grote kerstskippyballen voor kinderen

29 april 2015

Tijdens de kerstmarkt in de Speelhuislaan werd de straat versierd met enorme kerstballen. De kleurige kerstversiering was een idee van reclamebureau brainstorm en concept en werd gesponsord door verschillende bedrijven uit Breda.

Lees meer

Om deze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten