Margot (Dé Spellenwinkel Breda):
Het was een bijzonder moment toen ik hoorde dat ik met mijn winkel weer mee mocht doen aan de actie “Sint voor ieder Kind”. Dat ik in Coronatijd kinderen blij mocht maken met mooi spel- en puzzelmateriaal. De winkel kon gewoon open zijn, waardoor gezinnen lekker konden struinen en snuffelen in de winkel.

Opvallend is dat meer kinderen met spellen bekend zijn geraakt en dat is iets waar ik als spelliefhebber heel erg blij mee ben. Kinderen herkenden spellen: ze lieten enthousiast aan de ouders zien wat ze op school deden of bij vriendjes/vriendinnetjes thuis. Spellen spelen en puzzelen is echt een meerwaarde in het leren in het algemeen, dus u snapt wel dat ik hiervan heel blij werd.

Het was wederom een genot om ouders en kinderen blij te maken met een spel of puzzel dat bij hun past. Maar het was soms ook echt zoeken, vanwege de taalbarrière of wat de mogelijkheden zijn binnen de cultuur. Een uitdaging en juist daarom voor mij een meerwaarde voor iedereen.

Ouders waren enorm dankbaar dat ze deze bon hebben kregen en zodoende iets extra’s konden geven met Sint en/of Kerst. Kortom: wederom een grote DANK van de ouders en van mij als winkelier.

Om deze website zo optimaal mogelijk weer te geven maken wij gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten