Het fietsplan voor kinderen die naar de middelbare school gaan

Geplaatst door & opgeslagen onder .

We zijn gestart met onze actie ‘Fietsplan’. Via onze intermediairs kunnen kinderen in aanmerking komen voor een fiets. Dit fietsplan geldt voor de kinderen die momenteel in groep 8 zitten en in het nieuwe schooljaar beginnen op de middelbare school. Op deze manier kunnen de kinderen op een veilige manier het schooljaar beginnen. Mocht u… Read more »

Zwemdiploma

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Inleiding Ieder kind heeft behoefte om te spelen, te bewegen, te dromen. Wij leven in een land waarbij het voor veel kinderen vanzelfsprekend is om te sporten, een hobby uit te oefenen, met het gezin een leuk dagje uit te gaan, op vakantie te gaan of een cadeautje te krijgen op je verjaardag. Er is… Read more »

Sint voor ieder kind!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Sint voor ieder kind! Dankzij de steun van vele sponsoren en het enthousiaste team van De Spelletjeswinkel in de Belcrum kunnen wij deze actie ook dit jaar weer inzetten. Zo kunnen wij kinderen uit gezinnen die het financieel minder hebben, een mooie Sinterklaasavond kunnen bezorgen. Dit wordt weer een geweldig resultaat waar ons hart nu… Read more »